Om Arktiske Anmeldelser

Denne hjemmeside indeholder info om og anmeldelser af nye bøger om Grønland og Arktis. Arktiske Anmeldelser giver desuden bøgerne karakterer. Siden kan således også fungerer som en litteraturliste over gode og aktuelle bøger om Grønland og Arktis.

Arktiske Anmeldelser samarbejder med en række andre aktører omkring udbredelsen af information og nyt om bøger fra Grønland og Arktis.

Anmeldelserne er primært skrevet af Grønlands-journalisten og Grønlands-kenderen Steffen Fog, som i mange år har rejst i landet og skrevet om det i Dagbladet Information og andre aviser og trykte medier, og som desuden laver radio og tv i Grønland.

Steffen Fog underviser desuden journalister i grønlandske forhold.

Se Steffen Fogs profil her

.

Information til forlag og forfattere:

Arktiske Anmeldelser modtager meget gerne pressemeddelelser og bøger fra forlag og forfattere. Vi bestræber os på at have anmeldelser klar til datoen for bogens udgivelse – og modtager meget gerne anmeldelseseksemplarer i god tid. For yderligere information kontakt Arktiske Anmeldelser her.

.

Billedet for oven er taget af Steffen Fog. Lokalitet: Diskobugten, syd for øen Arveprinsens Ejland (på grønlandsk Allutoq).

.

Samarbejdspartnere

%d bloggers like this: