Posted by: Den Arktiske Anmelder | 24. oktober 2013

Arktiske Anmeldelser på BogForum

Af Steffen Fog, Arktiske Anmeldelser.

Arktiske Anmeldelser deltager i den årligt tilbagevendende mega-begivenhed for litteratur- og boginteresserede: BogForum. Et rent paradis for bogelskere – også for elskere af bøger om Arktis og Grønland.

I år foregår BogForum i dagene 8.-10. november – og stedet er ikke som indtil 2011 i Forum på Frederiksberg, men i stedet i Bella Center ved København (der er metro til døren).

Arktiske Anmeldelser vil være at finde på BogForums første dag, dvs. fredag den 8. november – ganske vist ikke med egen stand, men du kan finde os, hvis du kigger efter en t-shirt magen til den på billedet ovenfor.

Kom og få en snak med os, kom med ris og ros til anmeldelserne og Arktiske Anmeldelsers øvrige virke, og kom meget gerne med forslag til andre bøger, vi kan anmelde eller andre aktiviteter, som Arktiske Anmeldelser kan tage op.

Der foregår også andre interessante ting for arktiske læsere. Fx er Leif Davidsen i samtale med Lone Kühlmann fredag 11.30 på Scenen om ”Patriarkens hændelige død”, som tidligere er anmeldt her hos Arktiske Anmeldelser . Leif Davidsen signere samme bog samme dag 13.30 på stand C3-013 hos Bog & Ide.

Der er naturligvis også masser af bøger fra og om Grønland og Arktis. Mange forlag udgiver bøger om Grønland og Arktis, og de vil være på BogForum og har placeret det arktiske univers på fremtrædende plads, ligesom de to grønlandske forlag vil være at finde på BogForum: milik publishing på stand C4-005 og Forlaget Atuagkat på stand C3-010.

Vi ses på BogForum!

Se det fulde program for BogForum her.

BogForum foregår 8.-10. november i Bella Center


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: