Posted by: Den Arktiske Anmelder | 19. september 2013

Freddy Wulff: Vild jagt

Vild jagt

Anmeldt af Steffen Fog, Arktiske Anmeldelser.

Her er Freddy Wulff i sandhed ude på de vilde vover. Han har gennemlevet dét, mange andre mænd kun drømmer om: Han har realiseret en livsstil, hvor jagt bogstaveligt talt har været det, som har brødfødt ham på hans eventyrlige rejser rundt i hele verden.

Efter den roste Professionel jæger, som vi også har anmeldt her på Arktiske Anmeldelser, tager Freddy Wulff her tråden op og beretter om store og vilde jagteventyr i Alaska og Canada, Mellemamerika, Australien, Laos og Indonesien.

Våbene er alt fra armbrøst, bue og pil, harpun, boomerang og de bare næver. Og den benzin og drivkraft, han kører på, er eventyrlyst, udlængsel og rejsetrang.

Og glem ikke: Freddy Wullfs appetit på verden og livet, på ekspeditioner og eventyr blev grundlagt samme sted, som har skaffet så mange andre mænd og kvinder en evig rejselyst på halsen – i, ja rigtigt gætter: Grønland.

Freddy Wulff livseventyr som rejsende jæger startede i Grønland, nærmere bestemt i Kangerlussuaq. Som dansk tilrejsende havde han aldrig før været på jagt, aldrig før løsnet et skud. Men i Grønland fik han smag for jægerlivet, da han skød sit første rensdyr som 21-årig. Grønland fik ham til at vælge jagten. Herfra rejste han ud som jæger i hele verden, men han har aldrig glemt Grønland og understreger, at det var her eventyret begyndte.

Dette er en bog, der frister til at forlader livet bag ligusterhækken og drage ud i den vilde verden, på vild jagt efter eventyret. Men inden du smækker havelågen bag dig, så sæt dig i iyndlingsstolen og drag med Freddy Wulff derud. Du vil hurtigt befinde dig i godt selskab.

Freddy Wulff: Vild jagt. 2013. 224 sider. 299 kr. Gads Forlag. Udkom for to dage siden (17. september 2013).

Arktiske Anmeldelsers karakter: (forklaring)


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: