Posted by: Den Arktiske Anmelder | 24. december 2011

santa.gl

Så er det blevet jul. Og Arktiske Anmeldelser har set på selveste Julemandens hjemmeside.

For nylig flyttede Julemandens mange hjælpere hovedkontor fra Nuuk til Ilulissat. Og samtidig har Julemanden fået en ny hjemmeside.

Det er en flot hjemmeside. Med sin lidt naive, godmodige men også lettere ironiske grafiske stil tiltaler den både barnet inden i denne anmelder og den lidt mere modne og voksne humor. Det er med andre ord en hjemmeside, der kan ramme bredt, både børn og voksne, og dertil på fin vis distancerer sig fra det sød-kvalmende billede af jul og julemænd, som Coca Cola-kulturen og juleglimmer-hypen ellers har for vane at tvinge Julemandens univers ned i.

Og så kan jeg godt lide, at både rensdyr, slædespor og en horisont markant besat af isfjelde minder om, hvilken del af Grønland Julemanden kommer fra. Selvfølgelig noget Nissebanden allerede har slået fast med dens mange ture på hundeslæde blandt isfjelde, men det er godt at blive mindet om på Julemandens egen hjemmeside.

Med disse ord vil Arktiske Anmeldelser ønske alle en Rigtig Glædelig Jul!

Og husk at tilmelde dig og dine venner til nyhedsbrevet i feltet øverst til højre – det er hvad Arktiske Anmeldelser ønsker sig i julegave.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: