Posted by: Den Arktiske Anmelder | 23. september 2011

Freddy Wulff: Professionel jæger

Anmeldt af Steffen Fog, Arktiske Anmeldelser.

Alle eventyr starter i Grønland. Det vil mange af Arktiske Anmeldelsers læsere nok skrive under på. Og det vil forfatteren Freddy Wulff også. Hans livseventyr som rejsende jæger startede i Grønland, nærmere bestemt i Kangerlussuaq. Som dansk tilrejsende havde han aldrig før været på jagt, aldrig før løsnet et skud. Men i Grønland fik han smag for jægerlivet, da han skød sit første rensdyr som 21-årig.

Han skriver indgående om, hvordan hans første jagtkammerater i Grønland fik introduceret ham til jagteventyret i vildmarken. Hvordan han langsomt, men sikkert lærte sig teknikken og  disciplinen, der gør det muligt at liste sig ind på det vildt, som har vildmarken som hjemmebane.

Freddy Wullff har som få andre udlevet sine jagtdrømme. Startende med Grønland har han turneret verden og skudt dets vildt, blandt andet i New Zealand, Australien og flere andre lande. Han har rejst langt siden sine første eventyr i Grønland, men han har ikke glemt Grønland og understreger, at det var her eventyret begyndte.

Tag med på eventyr – i lænestolen. Freddy Wulff fortæller så levende om jagteventyret, at mange vil opleve en del af deres ur-jæger indeni røre på sig, og man får lyst til at kaste alt materiel gods og civil tilværelse over bord for at tage derud og leve i det vilde! Og husk – som Freddy Wulff skriver – eventyret venter stadig derude!

Freddy Wulff: Professionel jæger. 226 sider, ill., 299 kr., Gads Forlag, udkommer i dag (23. september 2011).

Arktiske Anmeldelsers karakter: (forklaring)


Responses

  1. Jeg kan kun skrive under på at den indre jæger rør på sig når man læser denne bog. Beskrivelserne er så levende at man næsten føler at man er der selv. En fantastisk bog, selv for ikke jægere som mig.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: